Olfactory - Geur Concept

Het waarnemen van een geur zorgt voor onmiddellijke toegang tot onze herinneringen en kan ervaring of kennis ophalen die we schijnbaar zijn vergeten. Ook kan een geurbeleving uitnodigen tot een gesprek, een beleving verrijken en een prettige sfeer creëren. De verklaring hiervoor vinden we binnen het vakgebied van geurpsychologie.

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de psychologische effecten van geuren op mensen. Tijdens de lezingen en trainingen die ik over dit onderwerp geef, verwerf je kennis waardoor je gebruik kunt leren maken van de specifieke eigenschappen van natuurlijke geuren. Wil je weten welke geuren voldoen aan jouw vraag of je die van je bedrijf, dan is een op maat gemaakt geuradvies ook mogelijk.

De objecten en installaties die ik maak bevatten òòk natuurlijke geuren en zijn daardoor ruikbaar. Ze zijn bijzonder geschikt om geplaatst te worden op locaties waar mensen met elkaar in gesprek willen komen, als zintuigelijke element bij presentaties of als meditatief object in rust- of yogaruimtes.

Tropical Leaves
8
redenen
WAAROM
GEUREN
COMMUNICEREN

connecting scents - connecting people

neuslogo 2018 _ Connecting scents.jpg

BE A FRAGRANT CONNECTION

LETS SOCIALIZE

 eh......?

Ik dacht dat je het nooit zou vragen :)

© 2020 CONNECTING SCENTS | GEURAMBASSADEUR | CLAUDIA DE VOS