top of page

Olfactory ART 
Smells Like Roses

International exhibition 

Museum Te Awahou -Nieuwe Stroom

Foxton, New Zealand 

Impression of this unique exhibition

(held from April 1 - en July 2023)

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
SLR poster Low resolution.jpg
Have a look

Internationale tentoonstelling
'Smells Like Roses'
liep van 1 april t/m 2 juli 2023

Laat je zintuigen prikkelen door een unieke samenwerking van drie geurkunstenaars; Raewyn Turner uit Nieuw-Zeeland, Claudia de Vos en Frank Bloem uit Nederland. Mogelijk gemaakt door de prestigieuze Oranje Trust, hebben zij hun krachten gebundeld om een ongeëvenaarde tentoonstelling te creëren genaamd "Smells like Roses". De tentoonstelling zal plaatsvinden in het prachtige museum Te Awahou- Nieuwe stroom in Foxton, Nieuw-Zeeland en belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden voor alle bezoekers.

Om de tentoonstelling compleet te maken, zal de Nederlandse Caro Verbeek, een expert op het gebied van geurgeschiedenis, de introductietekst schrijven voor de tentoonstelling "Smells like Roses". Haar tekst richt zich op historische geuren uit Nederland en hoe deze van invloed zijn geweest op de Nederlandse cultuur en kunst. 

Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en ongewone ervaring, "Smells like Roses" is een must-see & smell tentoonstelling. Mis deze kans niet om een reis door de wereld van geurkunst te maken en de prachtige samenwerking tussen Nederland en Nieuw-Zeeland te ervaren. Koop nu je kaartjes en maak je klaar voor een ervaring die al je zintuigen zal doen ontwaken!

En alsof de tentoonstelling nog niet genoeg was om de zintuigen te prikkelen, hebben we nog een speciale verrassing voor de openingsdag op 1 april. De Nederlandse muzikant Cézanne zal een muzikale rozen ceremonie uitvoeren om de opening van de tentoonstelling "Smells like Roses" te vieren.

bottom of page