Benieuwd wat andere lezers van het boek vinden? Lees mee


 

"Geuriger kan het niet. Net uit gelezen , dit heerlijke boek. Ik zal het nog herhaaldelijk ter hand nemen. Er staat namelijk zoveel informatie die de moeite waard is om te herlezen. Daarbij is de vrolijke positieve schrijfstijl prikkelend en maakt dat je je neus achterna wil. Ook een kijkje in de keuken van de “ geurkunst “ met prachtige foto’s van het beeldende werk van de auteur. Een dubbele aanrader." (Bron bol.com)

 

"Een leesbaar en compleet boek over geurpsychologie. Een fijn, leesbaar boek met ontzettend veel interessante informatie over geuren. Wil je meer weten over geuren en de effecten van allerlei geuren op je gemoedstoestand, dan is dit boek een verademing naast alle ingewikkelde teksten die hierover te vinden zijn. Interessante theorieën worden helder uitgelegd, vijftig geuren/ ingrediënten worden inhoudelijk toegelicht en er wordt interessante informatie gedeeld over de toepassing van geurkunst. Evenals praktische tips." (Bron bol.com)

 

"Etherische oliën en ons psychische welbevinden. Een zeer volledig boek over etherische oliën en hun bruikbaarheid in het dagelijkse leven. Hoe kun je welke oliën inzetten om je dag (of je leven) wat lichter, aangenamer of juist diepgaander te maken? Niet alleen een keur aan (makkelijk terug te zoeken) informatie over de oliën en hun werking op de psyche maar ook prettig geschreven achtergrond informatie. Ik heb het boek in een avond helemaal doorgekeken maar zal het zeker vaker pakken om er weer stukjes uit te gebruiken. Ik vind het heel bijzonder wat je met geuren kunt doen."

(Bron bol.com)

"Claudia de Vos - geurpsycholoog en beeldend kunstenaar -schreef een verrassend veelzijdig boek.
Vanuit onverwachte invalshoeken krijgt de aromatherapie nieuwe dimensies en diepere lagen.
Al lezend word je meegenomen op een boeiende reiswaar je mooie en waarschijnlijk ook nieuwe ervaringen meebeleeft.Ook in praktische zin geeft haar boek een absoluut nieuwe kijk op de tóch al grote rijkdom van etherische oliën. Kortom, een AANRADER!!!" Jan Verstappen 
(bron. Facebook en Sjankara.nl)

BE A FRAGRANT CONNECTION

LETS SOCIALIZE

 eh......?

Ik dacht dat je het nooit zou vragen :)

© 2020 CONNECTING SCENTS | GEURAMBASSADEUR | CLAUDIA DE VOS