top of page

Ben jij je reuk kwijtgeraakt nadat je COVID hebt gehad?

 

Doe mee met deze speciale personal online reuktraining met geursamples en boek om je reukvermogen weer te verbeteren. In deze training onder begeleiding van geurpsycholoog Claudia de Vos leer je weer op je eigen neus te vertrouwen.

Reuktraining:

In ongeveer 60 minuten wordt je meegenomen hoe we je reukvermogen stap voor stap kunnen verbeteren. We doen gezamenlijk neusgymnastiek en ruikoefeningen. We gaan werken aan je associatief vermogen en het ophalen van geurherinneringen. Aan het einde van de sessie weet jij hoe je thuis verder aan de slag kunt gaan om je reukvermogen te optimaliseren.

Na het ontvangen van het boek ‘Geurpsychologie voor iedereen’ en de samples kun je al gelijk beginnen!

In het boek kun je niet alleen lezen over hoe geurbeleving en geurassociaties tot stand komen, er staan ook 55 natuurlijke geuren uitgebreid in beschreven. Door het lezen maak je al een begin met een stukje ‘geurbewustzijn’.

Je kunt wachten met het ruiken van de samples tot de training waar we gezamenlijk opnieuw gaan leren ruiken, of je gaat al vast ‘vooruit snuffelen’ volgens een vast schema.

Meedoen?

Schrijf je in voor deze personal training van 60 minuten, inclusief het boek ‘Geurpsychologie voor iedereen’ en een sample set van 4 natuurlijke essentiële oliën met pipetten en 4 inhalators.

Totaalbedrag van dit trainingspakket:

95,- euro (incl. btw)

Los:

Samples per 4 stuks, 1 ml: 10,- euro

+ verzendkosten 4,50 euro (alleen samples)

Boek: 24,50 euro  

+ verzendkosten 8,15 euro (boek en samples)

Individuele reuktraining* 85,- euro

p. 60 min.

* tarief voor particulieren

'Hou-vol' motivatie ruiksessie 25,- euro

(alleen in combinatie met reuktraining)

De revalidatie van je reukvermogen vraagt tijd en aandacht. Hoewel de oefeningen niet ingewikkeld zijn kan het revalidatieproces voor sommigen soms meerdere maanden in beslag nemen waarna pas verbetering  te merken is. Volhouden is dan een must. Door dit traject onder begeleiding op te starten is de kans groter dat je gemotiveerd bent om het regelmatig ruiken vol te houden. Na  een maand is het mogelijk deel te nemen aan een 'hou-vol' sessie*.

*alleen in combinatie met de reuktraining, los tarief.

Sessies vinden plaats per zoom.

bottom of page