top of page

FAQ

  • Wat is er zo speciaal aan mijn geurkunst?
    In de objecten en installaties die ik maak zijn natuurlijke geuren verwerkt. Door de werking hiervan ontstaan er een aantal acties. Dit betekent dat, mede door deze geuren, de geurkunst die ik maak kan aanzetten tot gesprek, comfortzones kan creëren of mensen met een visuele beperking kan ondersteunen.
  • Is er een verschil tussen natuurlijke geuren en synthetische parfums?
    Ja dat is er! Je zou het kunnen vergelijken met een bos (natuurlijke geuren) of een stad (synthetische parfums). De bomen in een bos zijn natuurlijk gegroeid, nooit constant hetzelfde en veranderen tijdens de seizoenen. De geuren zijn vaak zachter en vervagen geleidelijk. Een stad heeft architectuur, gemaakt door mensen; er zijn veel 'harde materialen' te vinden zoals beton, dat 'sterk en constant' is, net als bij synthetisch nagemaakte geuren. Natuurlijke geuren hebben effecten op geest en lichaam vanwege de inhoudstoffen, zoals natuurlijke medicatie. Synthetische aroma's activeren meestal alleen herinneringen door het ruiken van de geur.
  • Kan ik een geurinstallatie leasen voor mijn zakelijke omgeving of evenement?
    Ja dat kan! Sommige van mijn installaties en objecten zijn speciaal voor dit doel ontworpen. Ze kunnen uw bezoekers inspireren, worden ingezet als aanzet voor een gesprek en comfort bieden in ontspanningsruimtes op het werk of in zorgcentra. Meer weten? Stuur me een e-mail voor alle details.
bottom of page